Departamentul de echipamente speciale al companiei ICCO Medical colaboreaza cu institutii de stat (Inspectoratul General al Politiei Romane, Unitati Militare din cadrul MAPN, Ministerul Afacerilor Interne, Jandarmeria Romana, Romtehnica etc) si furnizeaza echipamente speciale si de protectie EOD, detectoare de metale, echipamente de protectie pirotehnica si de deminare, accesorii, roboti, sisteme de comunicare, binocluri militare, porti detectoare, echipamente RX de control pachete suspecte etc.
Ca unic reprezentant pe piata romaneasca a companiei Safariland Group USA si Med-Eng, Icco Medical va ofera cele mai performante produse si echipamente de protectie pentru institutiile cu profil militar.
Costumele de protectie EOD  produse de Med-Eng, costumele tactice si de deminare sunt folosite cu cea mai mare incredere atat in Romania cat si in alte 100 de tari. In plus, va putem oferi o gama completa de vehicule cu operare de la distanta (ROV sau roboti pirotehnici), sisteme Hook & Line si o gama larga de instrumente de cercetare specializate pentru operatiuni EOD / IEDD si UXO.
De asemenea, oferta Icco Medical cuprinde si  sisteme de imagistica destinate special utilizarii in domeniul securitatii, in industrie sau in aplicatii veterinare. Construite pentru a rezista in conditii extreme in campul de operatiune, prin aceste sistemele portabile de inspectie veti obtine cel mai bun raport pret-calitate.
Oferta noastra cuprinde o gama variata de produse speciale – de la veste balistice, scuturi, casti pana la remorci-containere pentru detonarea explozibililor, astfel incat acoperim o mare parte din cerintele pietei actuale.