VETTER – Produse pneumatice pentru situatii de urgenta

Icco Medical are placerea de a va oferi produsele companiei germane Vetter – leader de piata pentru o gama larga de produse profesionale concepute special pentru operatiuni de salvare in situatii de urgenta.

Produsele de salvare pneumatice sunt partea cea mai importanta a productiei Vetter – pernele pneumatice pot ridica peste 100 tone in diferite configuratii. Acestea sunt folosite in accidente pentru descarcerarea persoanelor, in accidente de trafic, caderi de stanci sau cladiri prabusite. Aceste produse combina o putere de ridicare maxima (de ex. 12 bar)  cu un profil de insertie minim (2.5 cm).

Sistemele de etansare a scurgerilor – pungi care se pot umfla rapid si usor cu o pompa de picior. Datorita distributiei uniforma a presiunii structurile din jurul zonei prin care se scurge lichidul sunt protejate si se reduce pericolul maririi scurgerii. Toate sistemele de etanseizare au o protectie foarte puternica exterioara impotriva acizilor. Datorita corzilor prefabricate din material textile aceasta protective nu tebuie indepartata in timpul folosirii sau depozitarii. Aceste sisteme pot  acoperi zone intinse, pot sigila scurgeri din cisterne si vagoane, conducte de mari dimensiuni dar si diverse crapaturi. De asemenea, va oferim solutii si pentru scurgeri cu inalta presiune.

Corturile medicale pneumatice pot fi ridicate doar de doua persoane in doua minute fara a fi necesara nici o instruire in acest sens. Sunt  operationale instantaneu, versatile si mobile – este un sistem compus dintr-o singura bucata.

Corturile sunt modulare astfel incat se pot ridica rapid spitale mobile  in cazuri de dezastre naturale, acte de terorism, accidente etc.

Corturile pneumatice si de decontaminare sunt concepute pentru utilizare imediata pentru pompieri si echipe de interventii in situatii de urgenta. Se transporta, se ridica si se strang  rapid si usor. Corturile de decontaminare se ridica in 60 de secunde si in 5 minute sunt operationale; sunt divizate pe lungime astfel incat se poate face decontaminare pentru 2 pana la 12 persoane concomitent (dezbracare, imbracare, inclusiv dusuri de decontaminare). Fiecare dus are propria sursa de apa astfel incat cantitatea de apa si temperatura pot fi controlate individual. Toate aceste corturi se pot produce si in functie de nevoile clientului.

Aspiratoare pentru ulei si apa utilizate pentru aspirare si pomapare in cazul inundatiilor, furtunilor, in cazul spargerii de conducte sau in incendii etc.