Compania noastra va ofera sistemele de plan tratament produse de Prowess Inc.

Panther 3D Conformal Therapy este un sistem de plan tratament conceput pentru a imbunatati eficienta in departamentele de oncologie si radiologie oferind un plus de valoare mediului de ingrijire a sanatatii care are asteptari legate de reducerea costurilor si cresterea productivitatii dar fara a sacrifica nivelul calitatii ingrijirii pacientilor.

Avantajul competitiv al sistemului Panther 3D Conformal Therapy este utilizarea acestuia pe platforma Windows®. Utilizatorii pot genera planuri de tratament foarte rapid datorita platformei familiare Windows® si a interfetei intuitive.
Recunoastem realitatile financiare din prezent asa ca Panther 3D Conformal Therapy  este conceput modular si ofera posibilitatea upgradarii ulterioare.

Datorita pretului accesibil, posibilitatii de instruire eficienta si a suportului tehnic prompt, Panther 3D Conformal Therapy este solutia cea mai buna pentru toate nevoile dvs. de planificare a tratamentului.

De asemenea, in functie de cerintele dvs.  avem posibilitatea de a va oferi si alte tipuri de sisteme de plan tratament.