ICCO Medical va ofera echipamentele de cobaltoterapie pentru tratarea cancerului produse de Best® Theratronics Canada. Producatorul canadian este recunoscut in plan mondial pentru sistemele de tratament Theratron® care utilizeaza surse de Cobalt-60 avand o experienta de peste 50 de ani in domeniu cu peste 1500 de echipamente Theratron® instalate in intreaga lume.

Echipamentul Theratron® Equinox™  este cel mai nou membru al liniei de echipamente  Theratron® si cel mai avansat sistem de teleterapie existent pe piata. Echipamentul dispune de colimator multilamelar, filtre pana motorizate si masa de tratament Avanza, oferind tehnici de tratament complexe si timp de tratatre redus pentru pacient. Acest echipament este produs conform celor mai inalte standarde de calitate si este conform tuturor standardelor internationale IEC.

SCHIMBARE SURSE DE COBALT-60
Sursele de Cobalt-60 au ca timp de injumatatire 5.3 ani. Legislatia romaneasca impune ca dupa 10 ani sursele sa fie schimbate.

ICCO Medical ofera servicii de preluare si dezafectare a surselor vechi, uzate si inlocuirea acestora cu altele noi produse de Best® Theratronics Canada. In acest scop societatea noastra dispune de toate autorizatiile necesare precum si de singura echipa profesionista din tara autorizata atat de autoritatile romanesti cat si de producatorul canadian in acest scop.

DEZAFECTARE ECHIPAMENTE DE COBALTOTERAPIE
ICCO Medical dispune de toate resursele necesare dezafectarii echipamentelor de cobaltoterapie colaborand in exclusivitate cu producatorul acestora. In acest mod procesul de dezafectare se desfasoara in cele mai bune conditii de siguranta, sursele de cobalt fiind expediate in Canada (si nu se vor depozita/dezafecta in tara noastra).