Icco Medical va ofera sistemele integrate  de la Med-Eng ce va ofera protectie impotriva exploziilor, fragmentarii, impactului, supra-incalzirii si agentilor chimici si biologici.

Pentru operatiunile EOD/IEDD, operatiunile tactice si de deminare – costumele MED-ENG, castile, vizoarele, protectiile de maini si picioare au stabilit standardul de referinta in ultimii 30 de ani. Va putem oferi de asemenea si o gama larga de sisteme pentru respiratie si echipamente de protectie personala impotriva agentilor chimici/biologici.

Prin lansarea in anul 2016 a costumului EOD® 10 s-au ridicat standardele existente pe piata pentru protectia impotriva exploziilor, prin proiectarea ergonomica si capacitatile tehnice de inalta calitate.

Costumul este  mult mai usor, mai confortabil si ofera utilizatorilor o mobilitate mult mai mare. Jacheta si pantalonii au fost complet reproiectate pentru a reduce greutatea si oboseala. Sistemele de ventilatie sunt noi si imbunătatite ceea ce permite operatorului sa se refaca si sa se concentreze rapid. Materialele noi  imbunatatite permit tehnicienilor  si operatorilor militari sa se miste cu usurinta in locuri dificile pentru perioade mai lungi de timp.

Casca EOD a fost complet reproiectata pentru a imbunatati constientizarea mediului ambiental, protectia si adaptarea rapida. Casca EOD 10 integreaza un sistem Voice Command si noi optiuni de reglare a luminilor si ofera sisteme de avertizare si confirmare imbunatatite pentru a sprijini utilizatorii într-o varietate de medii operaționale.

Pentru a afla mai multe despre numeroasele îmbunatatiri ale performantelor oferite de costumul EOD® 10, va rugam sa ne contactati.

TAC 6 este un costum extrem de versatil si usor pentru operatorii militari si tehnicienii EOD care sprijina echipele SWAT / echipele de deminare.Costumul protejeaza impotriva exploziilor si fragmentarii in medii “nepermisive” unde nu este posibila sau practica purtarea unui costum mai greu de protectie completa.

TAC 6 este alcatuit dintr-un un set de componente modulare care pot fi adaugate sau indepartate pentru a indeplini cerintele operationale si de protectie specifice. Componentele protejeaza pieptul, umerii, bratele, zona inghinala si picioarele. Integreaza  castile tactice si de lupta și vizoarele TAC Med-Eng.