Safariland Group este o companie americana cu o experienta de peste 50 de ani pe pietele de echipamente speciale destinate fortelor de ordine. Comercializeaza branduri recunoscute si respectate pentru inovatia si calitatea lor.

Principalele produse comercializate sunt urmatoarele (dar lista nu se opreste aici, asadar va rugam sa ne contactati pentru orice cerinta):

Veste de ultima generatie de la Safariland, American Body Armour®, SECOND CHANCE si PROTECH° TACTICAL. Aceste veste sunt concepute pentru maximizarea performantelor balistice si umane; fiecare piesa a fost reinventata si conceputa pentru protectie,   confort si modularitate fara precedent.

Sisteme de auto-activare conectate, tocuri pentru politie, tocuri camuflate, tocuri militare/tactice, de competitie, tocuri de piele, tocuri universale etc.

Accesorii: curele, catuse, protectii pentru genunchi, suporturi, cutii, sisteme de montare, iluminare, manusi, bastoane, echipamente de control al multimilor.

Accesorii pentru protectia zonei, kituri de testare droguri in site, documentarea scenei crimei, truse pentru colectarea si ambalarea probelor si alte truse si accesorii.

casti, statii de comunicare, speakere, antene, protectii pentru auz, adaptori radio etc.